shadow

Corona-maatregelen (update)

• Vanaf zondag 21 november zal het aantal gemeenteleden per dienst omlaag gebracht worden zodat de onderlinge afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft. De kerk zal weer worden ingedeeld en de kosters zullen de gemeenteleden een plaats wijzen. Alle aangemelde gemeenteleden zullen vanaf maandag uitnodigingen ontvangen voor de morgen- en avonddienst. U wordt gevraagd snel op de uitnodigingen te reageren of u wel of niet aanwezig kunt zijn. Hierdoor kunnen we de kerk optimaal indelen en met zoveel mogelijk gemeenteleden de erediensten live meemaken. Door het beperken van het aantal gemeenteleden in de erediensten kan het voorkomen dat u voor één zondag geen uitnodiging ontvangt. Door het gebruik van www.kerktijd.nl wordt er geprobeerd zo eerlijk mogelijk de gemeenteleden aan de beurt te laten komen.
  • Het winterwerk kan door blijven gaan. Indien er toch aanpassing moeten worden gedaan door bijvoorbeeld waarborgen van de onderlinge afstand of maximaal te ontvangen gasten thuis, wordt dit met de contactpersonen van de activiteiten afgestemd.
  • De koffieochtenden komen de komende tijd te vervallen. Als dit weer wordt opgestart wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
  • Indien er gebruik gemaakt wordt van de Hoeksteen, voor overleg van een commissie, bijeenkomst van Bijbelkring of andere activiteit, dient dit afgestemd te worden met de kosters of er voldoende ruimte beschikbaar is.
  • De kerkenraad blijft erop vertrouwen dat alle gemeenteleden zelf verantwoording nemen om bij klachten thuis te blijven.